Fémdesign

Európában elsőként készítjük, az amerikában már “divatnak” számító, fémből készült desing termékeket.
Ami lehet fali dekoráció, kül- és beltéri bútor, kerítés, lépcsőkorlát, családi címer, logó… a felhasználási terület határtalan. Egyedi ötletei, tervei megvalósításában mi segítséget nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig.

Tervezés

Elkészítjük a kívánt fém minta tervét először 2 dimenziós vázlatrajzát, amit pontosítunk Önnel, majd összeállítjuk a kész 3 dimenziós látványtervet, amin már tökéletesen látszik minden apró részlet, így a lakásdekoráció, kerti bútor, vagy kerítés elkezd testet ölteni.

Kivitelezés

Az Ön által megálmodott mintákat a CNC gép életteli képpé varázsolja. Fontosnak tartjuk, hogy munkáink tökéletesen illeszkedjenek környezetükbe. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a felületkezelésre és a festésre. Több mint 160 féle színmintánk közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Minőség

Társaságunk elkötelezett abban, hogy ügyfelei igényeinek megfelelő és az elérhető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa. Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és környezetünk védelmére.